BIJ ONS ALTIJD EEN
PROFESSIONELE WEBSITE OP MAAT!

Heeft u een website nodig? Of is uw huidige website aan vernieuwing toe?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Xclusive Design maakt websites altijd op maat,
op basis van de modernste technieken en met de meest krachtigste en gebruiksvriendelijke CMS WordPress.
Een website van Xclusive Design geeft uw bedrijf een professionele uitstraling op het internet!

Website op maat

Uw website op maat laten maken? Laat het aan ons over, Xclusive Design denkt met u mee en vertaalt al uw wensen en ideeën naar een professionele website die ook nog eens goed door Google gevonden wordt.

Website beheer

Met beheer van een website bedoelen wij het beheer van je site content en het beheer van de techniek achter je website. Denk dan bijvoorbeeld aan het uploaden van content en media maar ook het aanmaken van e-mail adressen en het maken van een back-up is een stukje website beheer.

Huisstijl Ontwerp

U kunt bij ons terecht voor grafisch ontwerp van bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, visitekaartjes en ander offline en online (promotie) materiaal. Daarnaast staan wij overal voor open en kijken wij graag samen met u of we tot een creatieve grafische oplossing kunnen komen.

WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN BIJ XCLUSIVE DESIGN?

Ondersteuning na oplevering

Om er voor te zorgen dat u direct goed aan de slag kan met uw website, bieden wij na oplevering 3 maanden ondersteuning en kunt u bij ons terecht voor al uw vragen!

Zelf uw website aanpassen

Wij vinden het belangrijk dat u na oplevering van uw website, zelf de content op uw website kunt onderhouden. Wij geven een uitleg hoe u dit het beste kunt doen.

Krachtige en Gebruiksvriendelijke CMS

Wij werken met het meest populaire, krachtigste en gebruikersvriendelijkste CMS van dit moment, namelijk WordPress

Vindbaar door Google

Door zoekmachine optimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website goed te vinden zal zijn door o.a. Google. Hierdoor weten meer potentiële klanten uw website te vinden.

ENKELE KRACHTIGE FUNCTIONALITEITEN DIE WIJ GEBRUIKEN

Contact formulier
Foto & Video Slider
Social Media Intergratie
Webshop Integratie
Fotogalerij
Zoekfunctie
Blog & Nieuwsberichten
Live Chat
YouTube Video's

ENKELE VOORBEELDEN

ONZE WERKWIJZE

Oriëntatie

Tijdens het eerste gesprek stellen wij het doel, de inhoud en uw wensen voor het uiterlijk van uw website vast. Denk aan dingen als: doelgroep, het type content maar bijvoorbeeld ook welke kleuren er gebruikt dienen te worden.

Definitie

In deze fase van het traject, verwerken wij alles wat is besproken in het oriënterend gesprek tot een concept. Is alles naar wens? Bent u tevreden met het concept? Ziet u bepaalde dingen liever anders? Zijn vragen die in deze fase gesteld zullen worden.

Realisatie

Alle gewenste wijzigingen worden uit de vorige fase meegenomen en verwerkt tot finale versie van uw website. Dit is de fase waarin de laatste puntjes op de "i" worden gezet.

Oplevering

Het is zo ver, uw website is klaar! Na goedkeuring gaat uw website "live" en bent u vindbaar voor potentiële klanten. Vanaf dit moment bieden wij u nog 3 maanden ondersteuning en beantwoorden wij al uw vragen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op ...

... of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier

DE TARIEVEN VAN XLCUSIVE DESIGN

Xclusive Design werkt met een uurtarief. Op basis van uw wensen schatten wij in hoeveel uur het gaat kosten om uw website te realiseren. U ontvangt van ons een offerte waarin u een duidelijk overzicht krijgt van onze werkzaamheden en bijbehorende uren. Of u nu een simpele of gecompliceerde website wilt, u betaald hierdoor nooit teveel. Door het gebruik van slimme plugins kunnen wij snel werken en de kosten laag houden om u zo goedkoop mogelijk van dienst te kunnen zijn.

WILT U EEN WEBSITE LATEN MAKEN BIJ XCLUSIVE DESIGN?

Vul dan onderstaand formulier in en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.
Ons streven is om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen!